نوشته شده توسط : arman

شیطنت‌های قبیح فیس بوکی!

 
 

 

که(قُلْ هَلْ تَرَبَّصُونَ بِنا إِلاَّ إِحْدَى الْحُسْنَیینِ وَ نَحْنُ نَتَرَبَّصُ بِکمْ أَنْ یصیبَکمُ اللَّهُ بِعَذابٍ مِنْ عِنْدِهِ أَوْ بِأَیدینا فَتَرَبَّصُوا إِنَّا مَعَکمْ مُتَرَبِّصُونَ: بگو: «آیا براى ما جز یکى از این دو نیکى را انتظار مى‏برید؟ در حالى که ما انتظار مى‏کشیم که خدا از جانب خود یا به دست ما عذابى به شما برساند. پس انتظار بکشید که ما هم با شما در انتظاریم.) (التوبة: 52)

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، تبیان نوشت: صفحات مختلفی با نام مقام معظم رهبری در فیس بوک ایجاد شده است، اما همه توجهات تنها به این صفحه متمرکز شده است و صفحات دیگر با بی‌توجهی فیس بوکی‌ها مواجه شده است، صفحه‌ای که بعد از چند هفته از ایجاد آن نوزده هزار لایک خورده است و موافقان و مخالفان در این صفحه به بیان دیدگاه‌های خود می‌پردازند.

آنچه در این میان حائز اهمیت است آزاد قرار دادن قسمت کامنت هاست که هر شخصی به راحتی به بیان دیدگاه خود نسبت به رهبری و نظام جمهوری اسلامی می‌پردازد و بحث‌های فراوانی میان موافقان و مخالفان رد و بدل می‌شود.

 

اما در این میان مطالعه کامنتهای مخالف که اکثرا توسط دوستان خارج نشین در این صفحه دیده می‌شود توجه هر فردی را به نکاتی تامل بر انگیز جلب می‌کند که بیان آن‌ها خالی از لطف نیست و می‌تواند به بهترین شکل ممکن این نکات را برای آیندگان به تصویر بکشد.


نکته اول:

این صفحه پر است از کامنتهایی که حاوی فحاشی و تمسخر و به کار بردن الفاظ بسیار ناپسند است که بیشتر از طرف افرادی بیان می‌شود که طرفدار آزادی بیان و خواستار مطرح کردن حرف‌هایشان در رسانه‌های عمومی و مخالف هر گونه سانسور خبری هستند اما این افراد بار‌ها و بار‌ها امتحان خود را پس داده‌اند و در رسانه‌هایی که مقداری به آن‌ها آزادی بیان داده می‌شود لب به فحاشی و سخنان زشت باز می‌کنند و بی‌منطقی و تهی بودن خود را این گونه به رخ جهانیان می‌کشانند.


نکته دوم:

این افراد با شعار بی‌عدالتی و خیانت و... نظام جمهوری اسلامی را متهم می‌کنند و خواستار تغییر این نظام هستند، این در حالی است که تاریخ به خوبی شهادت می‌دهد که عادلانه‌ترین حکومت تاریخ که‌‌ همان حکومت مولای متقیان علی علیه‌السلام است نیز از دست این گونه افراد در امان نبوده و حکومت و دولت حضرت را نیز به بی‌عدالتی و خیانت و... متهم می‌کردند.

مخالفین رهبری در فیس بوک نیز با تمسک به همین ابزار از کار افتاده و فرسوده که در طول تاریخ توسط دشمنان استفاده شده است، اقدام به درج کامنتهایی توهین آمیز و بدور از منطق و استدلال می‌زنند و با این اقدام سخیف، بی‌آبرویی خود را برای میلیون‌ها نفری که در فیس بوک عضو هستند به تصویر می‌شکند ومسلما پیروزی و مقاومت در برابر افرادی که تنها سلاح مبارزاتی آنان شایعه پراکنی و اتهام و اهانت و فحاشی است کار بسیار آسانی است

آنچه مشخص است، این است که این افراد به دنبال برقراری عدالت و مساوات نیستند و همه این شعار‌ها بهانه‌ای برای دست یابی به آزادی‌های شیطانی آنهاست که با شعار بی‌عدالتی به تصویر می‌کشند.


نکته سوم:

قرآن مجید در آیات متعدد ابزاری را که مخالفین رهبران دینی برای مبارزه با پیام آوران حق و حقیقت به کار می‌برند را بیان می‌کند:

ابزاری چون:

1) سنگسار: چنانچه عموی حضرت ابراهیم او را به سنگسار تهدید کرد:

قالَ أَ راغِبٌ أَنْتَ عَنْ آلِهَتی‏ یا إِبْراهیمُ لَئِنْ لَمْ تَنْتَهِ لَأَرْجُمَنَّک وَ اهْجُرْنی‏ مَلِیا: گفت: «اى ابراهیم، آیا تو از خدایان من متنفرى؟ اگر باز نایستى تو را سنگسار خواهم کرد، و [برو] براى مدّتى طولانى از من دور شو. (مریم: 46)


تمسخر

2) تبعید رهبران دینی: چنانچه قوم حضرت شعیب او را به تبعید تهدید کردند:

قالَ الْمَلَأُ الَّذینَ اسْتَکبَرُوا مِنْ قَوْمِهِ لَنُخْرِجَنَّک یا شُعَیبُ وَ الَّذینَ آمَنُوا مَعَک مِنْ قَرْیتِنا أَوْ لَتَعُودُنَّ فی‏ مِلَّتِنا قالَ أَ وَ لَوْ کنَّا کارِهینَ: سران قومش که تکبر مى‏ورزیدند، گفتند: «اى شعیب، یا تو و کسانى را که با تو ایمان آورده‏اند، از شهر خودمان بیرون خواهیم کرد؛ یا به کیش ما برگردید.» گفت: «آیا هر چند کراهت داشته باشیم؟ (الأعراف: 88)

 

3) دروغ گو خواندن رهبران دینی

(وَ عَجِبُوا أَنْ جاءَهُمْ مُنْذِرٌ مِنْهُمْ وَ قالَ الْکافِرُونَ هذا ساحِرٌ کذَّابٌ: و از اینکه هشداردهنده‏اى از خودشان برایشان آمده درشگفتند، و کافران مى گویند: «این، ساحرى دروغ گو است.) (ص: 4)

 

4) استهزاء

مخالفین از این سلاح از کار افتاده نیز به صورت گسترده در این صفحه استفاده می‌کنند، سلاحی که در طول تاریخ نیز از آن استفاده شده است اما مطالعه تاریخ نشان داده است که مبارزه با این سلاح نتیجه‌ای جز شکست به دنبال نداشته است چنانچه خداوند متعال می‌فرماید:

(وَ لَقَدِ اسْتُهْزِئَ بِرُسُلٍ مِنْ قَبْلِک فَحاقَ بِالَّذینَ سَخِرُوا مِنْهُمْ ما کانُوا بِهِ یسْتَهْزِۆُنَ: و مسلماً پیامبران پیش از تو [نیز] مورد ریشخند قرار گرفتند، پس کسانى که آنان را مسخره مى‏کردند، [سزاى‏] آنچه که آن را به ریشخند مى‏گرفتند گریبانگیرشان شد.) (الأنبیاء: 41)

 

این افراد با شعار بی‌عدالتی و خیانت و..... نظام جمهوری اسلامی را متهم می‌کنند و خواستار تغییر این نظام هستند، این در حالی است که تاریخ به خوبی شهادت می‌دهد که عادلانه‌ترین حکومت تاریخ که‌‌ همان حکومت مولای متقیان علی علیه السلام است نیز از دست این گونه افراد در امان نبوده و حکومت و دولت حضرت را نیز به بی‌عدالتی و خیانت و.. متهم می‌کردند.

 

مخالفین رهبری در فیس بوک نیز با تمسک به همین ابزار از کار افتاده و فرسوده که در طول تاریخ توسط دشمنان استفاده شده است، اقدام به درج کامنتهایی توهین آمیز و بدور از منطق و استدلال می‌زنند و با این اقدام سخیف، بی‌آبرویی خود را برای میلیون‌ها نفری که در فیس بوک عضو هستند به تصویر می‌شکند ومسلما پیروزی و مقاومت در برابر افرادی که تنها سلاح مبارزاتی آنان شایعه پراکنی و اتهام و اهانت و فحاشی است کار بسیار آسانی است.

 

در پاسخ به همه افرادی که در این صفحه با فحاشی و استهزاء انتظار سرنگونی این نظام را می‌شکند‌‌ همان استدلال زیبای مقام معظم رهبری در یکی از سخنان ایشان را بیان می‌کنیم که:

 

(قُلْ هَلْ تَرَبَّصُونَ بِنا إِلاَّ إِحْدَى الْحُسْنَیینِ وَ نَحْنُ نَتَرَبَّصُ بِکمْ أَنْ یصیبَکمُ اللَّهُ بِعَذابٍ مِنْ عِنْدِهِ أَوْ بِأَیدینا فَتَرَبَّصُوا إِنَّا مَعَکمْ مُتَرَبِّصُونَ: بگو: «آیا براى ما جز یکى از این دو نیکى را انتظار مى‏برید؟ در حالى که ما انتظار مى‏کشیم که خدا از جانب خود یا به دست ما عذابى به شما برساند. پس انتظار بکشید که ما هم با شما در انتظاریم.) (التوبة: 52)

 

و در آخر اینکه بعد از صد‌ها سال یک حکومت اسلامی و شیعی تشکیل شده است و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در سخنرانی‌های متعدد ایشان این حکومت اسلامی خالی از عیب و نقص نیست و کسی هم این ادعا را ندارد، اما آنچه می‌تواند به پیشرفت این حکومت اسلامی کمک کند، فحاشی و تمسخر و استفاده از ابزارهای خلاف منطق و عقل نیست، بلکه بیان انتقاد‌ها با روشی منطقی و استدلالی و به دور از هر گونه دشمنی و خصومت با ایران اسلامی می‌تواند گام مهمی برای پیشرفت روز افزون این نظام قلمداد شود.


 


اعدام اعضای ارشد گروهک تروریستی منافقین در پی مخالفت با مواضع گروهک

 

گروهکشورای استانداری استان دیالی عراق از اعدام برخی از رهبران گروهک تروریستی منافقین به دست خود این گروهک خبر داد.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) یکی از اعضای شورای استانداری استان دیالی عراق گفت که گروهک ترویستی منافقین تعدادی از رهبران و اعضای کادر خود را اعدام و آنها را در پادگان اشرف دفن کرده بود و بعد از آن مدعی شد که این گورها، گورهای دسته‌جمعی هستند.

 

به گفته این منابع اطلاعات به دست آمده از سوی شورای استانداری دیالی نشان داد که یک گور دسته‌جمعی در داخل پادگان اشرف است.

 

در همین حال طالب محمد حسن، رییس شورای استانداری دیالی تصریح کرد که مسوولان ذی‌ربط از وجود اجسادی در داخل این گورها مطلع شدند که به نظر می‌رسید به مرگ طبیعی مرده بودند البته معلوم شد اینها افرادی بودند که به دلیل مواضع مخالف‌شان با گروهک از سوی این گروهک تروریستی اعدام شده بودند.

 

به گزارش اشرف نیوز، این در حالی است که برخی از منابع از وجود اجساد مربوط به کردها در داخل گورهای دسته‌جمعی کشف شده در پادگان اشرف خبر دادند، اما رییس شورای استانداری دیالی این خبر را تکذیب کرد و گفت که این اجساد متعلق به اعضای گروهک ترویستی منافقین است و هیچ ارتباطی به هیچ قشر دیگری ندارد.

 

از سوی دیگر مها الدوری، عضو کمیسیون حقوق بشر پارلمان عراق از اعمال فشارهای سفارت آمریکا در بغداد برای به نتیجه نرسیدن پرونده گروهک تروریستی منافقین و اخراج آنها از عراق خبر داد.

 

وی در گفت‌وگو با اشرف نیوز بیان کرد که آمریکا سعی می‌کند به واسطه سفیرش در بغداد به دولت عراق فشار آورد تا گروهک تروریستی منافقین از عراق خارج نشوند.

 

الدوری تاکید کرد که گروهک منافقین و دیگر گروه‌های تروریستی ابزاری در دست واشنگتن هستند.

 

وی هم‌چنین از جانب جناح الاحرار در عراق از سازمان ملل خواست تا هر چه سریعتر به تعهداتش در قبال دولت عراق در خصوص اخراج گروهک تروریستی منافقین از عراق بر اساس توافقنامه‌های امضاء شده میان دو طرف، عمل کند.

 

الدوری بر مواضع دولت و پارلمان عراق بر مخالفت با ادامه حضور گروهک منافقین و یا هرگروه تروریستی دیگری در عراق تاکید کرد.


مدیران ضدانقلاب به جان هم افتادند

 

مدیردرگیری لفظی و افشاگری‌های ۲ مدیر تلویزیونی وارد فاز جدیدی شد. این افشاگری‌ها از سوی شهرام همایون در پی واکنش سعید کریمیان به سخنان اخیر وی است.

به گزارش حدیدنیوز به نقل از وطن امروز، سعید کریمیان با انتشار بیانیه‌ای از شهرام همایون مدیر و مجری تلویزیون «کانال یک» به عنوان فردی کلاهبردار و دلال دختران ایرانی یاد می‌کند و حالا نوبت مدیر کانال یک است تا تلافی کند. بیانیه یادشده که نمکی بر زخم کهنه همایون است باعث می‌شود مدیر کانال یک این بار با عصبانیتی دوچندان در ۲ برنامه زنده ابعاد تازه‌ای از هویت مدیر شبکه جم را برملا کند.

شهرام همایون با رد اتهامات سعید کریمیان می‌گوید: «حالا کسی که یک دفتر در ایران، دوبی و لندن دارد بیانیه صادر می‌کند و مرا متهم به دلالی دختران می‌کند و کسانی که خودشان دستشان به این کار (فروش دختران ایرانی) آلوده است از این خلأ سوء‌استفاده کرده و برای سقوط اخلاق در جامعه، روابط جنسی و فیلم‌های رختخوابی را به جامعه می‌کشانند. تمام اینها طبق سناریویی از پیش تعیین شده است».

شهرام همایون، مدیر کانال یک در ادامه خطاب به مدیر شبکه جم گفت: «قضاوت من در این باره نیست که جنابعالی ۳ سال در قرارگاه اشرف بودی یا در تلویزیون مجاهدین خدمت می‌کردی. اینها که عیب نیست! ایراد من به شما عملکرد امروز تو است؛ جنایاتی که در جامعه انجام داده و اخلاق جامعه را از بین برده‌ای».
درگیری لفظی و افشاگری‌های ۲ مدیر تلویزیونی وارد فاز جدیدی شد. این افشاگری‌ها از سوی شهرام همایون در پی واکنش سعید کریمیان به سخنان اخیر وی است.
به گزارش مشرق به نقل از وطن امروز، سعید کریمیان با انتشار بیانیه‌ای از شهرام همایون مدیر و مجری تلویزیون «کانال یک» به عنوان فردی کلاهبردار و دلال دختران ایرانی یاد می‌کند و حالا نوبت مدیر کانال یک است تا تلافی کند. بیانیه یادشده که نمکی بر زخم کهنه همایون است باعث می‌شود مدیر کانال یک این بار با عصبانیتی دوچندان در ۲ برنامه زنده ابعاد تازه‌ای از هویت مدیر شبکه جم را برملا کند.

شهرام همایون با رد اتهامات سعید کریمیان می‌گوید: «حالا کسی که یک دفتر در ایران، دوبی و لندن دارد بیانیه صادر می‌کند و مرا متهم به دلالی دختران می‌کند و کسانی که خودشان دستشان به این کار (فروش دختران ایرانی) آلوده است از این خلأ سوء‌استفاده کرده و برای سقوط اخلاق در جامعه، روابط جنسی و فیلم‌های رختخوابی را به جامعه می‌کشانند. تمام اینها طبق سناریویی از پیش تعیین شده است».

شهرام همایون، مدیر کانال یک در ادامه خطاب به مدیر شبکه جم گفت: «قضاوت من در این باره نیست که جنابعالی ۳ سال در قرارگاه اشرف بودی یا در تلویزیون مجاهدین خدمت می‌کردی. اینها که عیب نیست! ایراد من به شما عملکرد امروز تو است؛ جنایاتی که در جامعه انجام داده و اخلاق جامعه را از بین برده‌ای».


رمز آشوب در انتخابات آینده کلید واژه انتخابات آزاد است

 
 

انتخاباتحجت الاسلام والمسلمین "سید محمد سعیدی" خطیب جمعه قم با توجه به اینکه کلیدواژه انتخابات آزاد، رمز آشوب در انتخابات آینده است، گفت: مردم باید در برابر این نقشه ها، به هوش باشند.

به گزارش سیرنیوز سید محمد سعیدی در خطبه های نمازجمعه قم افزود: دشمنان برای هر جریانی در کشور برنامه داشته و در واقع تقسیم کار کرده اند ولی مردم با کسانی که پازل دشمنان را پرکنند، قاطعانه برخورد خواهند کرد. خطیب جمعه قم خطاب به دشمنان و جریان های مختلف سیاسی گفت: با توجه به تجربه انقلاب اسلامی و فتنه 88، مردم هرگز اجازه آشوب به فتنه گران را نمی دهند. وی افزود: انتخابات مطلوب رهبر معظم انقلاب انتخاباتی قانونی، آرام، سالم، مانند همیشه آزاد، حداکثری و برگزاری در موعد مقرر است و انتخابات هم حق و هم تکلیف مردم است و آنها وارد حاشیه و مسائل فرعی نخواهند شد. سعیدی تاکید کرد: دشمنان با تمام وجود برای انتخابات پیش رو، برنامه دارند و باید با تمام وجود هوشیار و در صحنه حاضر باشیم. حجت الاسلام والمسلمین سعیدی با بیان اینکه انتخابات ایران آزاد ترین انتخابات ها ست، گفت: اگر انتخابات ایران آزاد نبود چگونه گروه ها و سلیقه های مختلف، حتی ورشکستگان سیاسی برای معرفی کاندیدا تلاش می کنند؟ وی اضافه کرد: اگر انتخابات درایران آزاد نیست چرا دشمنان از طریق سلطنت طلبان، روزنامه های زنجیره ای و عناصر خود طمع کرده تا با حضور خود، نتیجه انتخابات را تقدیم امریکا کنند؟ سعیدی خطاب به مردم گفت: آنها دنبال این هستند تا با مطرح کردن آزاد نبودن انتخابات، شما را از حضور در صحنه دلسرد و بعد خود با حضور گسترده ،افراد مورد نظرشان را انتخاب کنند، غافل از اینکه مردم ما دست دشمن را خوانده و تحت تاثیر قرار نمی گیرند. وی اضافه کرد: آیا سرنوشت کسانی که با آمریکا و رژیم اشغالگرقدس همسو شده برای عده ای عبرت آموز نیست؟ نباید عده ای حتی از سردلسوزی به تطهیر فتنه گران بپردازند، کسانی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب جزء سران فتنه بودند، نباید تطهیر شوند؟ خطیب جمعه قم ادامه داد: کلام رهبر معظم انقلاب باید خط و نقشه راه ما باشد و نباید تحت تاثیر نقشه های دشمنان قرار گیریم. سعیدی در بخش دیگری از سخنان خود بااشاره به دیدار مردم قم در 19 دی با رهبر معظم انقلاب و تاثیرگذاری این قیام در سال 56 گفت: خاطرات 19 دی نباید فراموش شود چرا که این خاطرات برای دفاع نسل جوان بسیار مفید است. حجت الاسلام والمسلمین سعیدی گفت: اگر قیام 19 دی در طلیعه انقلاب اسلامی ثبت نمی شد، دشمنان، اسلامی بودن حرکت انقلاب و هویت آن را انکارمی کردند، در این حرکت حوزه علمیه و مرجعیت استعداد خود را برای به حرکت درآوردن امواج مردمی اثبات کردند. وی ادامه داد: قیام 19 دی مطلع قصیده بلند انقلاب اسلامی در سال 57 بود، پایداری قمی ها به ولایت سابقه هزار ساله دارد آنها از ابتدا در خط ولایت باقی مانده اند و در 19 دی نیز این را اثبات کردند.


نوشابه هايي که سايت ها براي ولي نعمت هاي خود باز مي کنند

 
 

ميپايگاه اينترنتي آقاي هاشمي نوشت «هاشمي در انتخابات نمي آيد مگر به اجماع؛ به اجماع مردم و سران نظام و تشخيص نظام»!

کیهان ، نويسنده اين پايگاه اينترنتي که مدتي است بعضاً مطالبي مبالغه آميز منتشر مي کند با اشاره به يکي از ملاقات هاي هاشمي در تاريخ 12 دي مي نويسد: من در فکر ديدن چهره امروز ايشانم، چهره اي که با آزادي مشروط فرزندشان بايد خوشحال باشد، منتظر ديدنشان مي مانم. آيت الله به رسم هميشه وارد مي شوند. خيلي معمول و بي تشريفات. به صورت آيت الله نگاه مي کنم، اثري از خوشحالي ندارد. انگار نه انگار که مهدي به خانه بازگشته. غم صورتشان حتي بيش از روزهاي ديگر است. شايد مغموم ديدن تصاوير نوگلان سوخته در «شين آباد»ند يا شايد مغموم غم مردمي که اخبار مشکلاتشان امروز بيش از هميشه است. اخبار صدا و سيما هم که نگويد. مردم در ملاقات ها به آيت الله مي گويند(!) نويسنده در ادامه با ادبياتي قابل تأمل مي نويسد: شايد هيچ شخصيتي معادل ايشان نداشته باشيم که به دفعات و مکرر خود را به معرض رأي مردم گذاشته باشد. شيريني رأي مردم بر آيت الله حکم حلاوت احکام امام را دارد. شکست و پيروزي هم ندارد. در پيروزي مي شود يار مردم. در شکست مي شود غمخوار مردم(!) در ادامه اين مطلب با طرح اين ادعاي عجيب که «آيت الله به هيچ انتخاباتي پاي نگذاشته مگر به تکليف نظام و مأموريت»، مي افزايد: مأموريت هاي دشوار معمولاً به او رسيده است...» مأموريت حضور در انتخابات مجلس ششم، براي تعديل افراطي گري ها. مأموريت حضور در انتخابات 84، براي ناکام نماندن توسعه کشور... او پاي هيچ انتخاباتي نيامده مگر به ضرورت. به ضرورت تشخيص نظام. بالاترين مصلحت آيت الله. مصلحت نظام است. مصلحت آبرو، خانواده، مال و جان جملگي به کنارند. نگاه آيت الله به انتخابات آتي نيز چنين است. قطار عمر سياسي آيت الله توقف و خستگي ندارد. ترس از آبرو دادن ندارد. شکست و پيروزي هم ندارد. قطار عمر سياسي آيت الله معيار دارد. معياري به نام مصلحت. بايد ديد مصلحت نظام در انتخابات 92 چيست؟ نويسنده مجهول الهويه در ادامه اين نوشته آورده است: جلسه که تمام مي شود، خوش و بش ها هم به پايان مي رسد. در محل خروج از راهروهاي مجمع دوستي به همکارش مي گويد آقاي هاشمي نمي آيند مگر به اجماع. به اجماع مردم عادي و سران نظام. آقاي هاشمي نمي آيد مگر به تشخيص نظام. به تکليف نظام. دشواري مأموريتش مهم نيست. مهم تشخيص يکپارچه مردم و نظام است. نکته قابل تأمل در اين ميان اقدام مشابهي است که اخيراً سايت شبکه ايران انجام داده و از قول يکي از مشاوران مشايي نوشته بود مهندس مطالبه گر قدرت با عرضه کننده خود نيست بلکه بايد شما حاميان سراغ او برويد و از او تقاضا کنيد تا حجت تمام شود و او بيايد! او مدعي شده بود «مبناي فکري مهندس اصلاً مطالبه قدرت نيست. اگر روزي تکليف شود، از اجابت ابايي ندارند. من مي گويم هرگز از دهان او نخواهيد شنيد که من مي آيم. مبناي او پرهيز است و در عين حال احترام به خواست مردم»(!)


چه کسی هشدارها را جدی می گیرد / کلیساهای خانگی در کمین اعتقادات جوانان

 

کهمدتی است مراجع عظام و دلسوزان نظام نسبت به خطرات و توطئه های مربوط به گسترش کلیساهای خانگی هشدار داده و از مسوولان خواسته اند تا در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.

آیت الله جعفر سبحانی از مراجع تقلید شیعیان نسبت به گسترش کلیساهای خانگی در مناطق مختلف کشور و منحرف ساختن جوانان هشدار داده و گفته است :خداوند همواره انسان‌ها را نسبت به امور جاری زندگی متحان می‌کند. آیت‌الله سبحانی افزوده است امروز دشمن، جنگ نرم گسترده ای را نسبت به نظام اسلامی ایران به راه انداخته اند که در این راستا، دو جریان بیشترین و گسترده‌ترین فعالیت‌های زیرزمینی را انجام می‌دهند که نخست کلیساهای خانگی و دیگری نیز فعالیت وهابیون با حمایت عربستان سعودی و قطر است. این مرجع تقلید با بیان این که مخاطبان کلیساهای خانگی، افراد منحرف و بی قید و بند نسبت به دین هستند. حجت الاسلام محمد کاشانی، مدیر سازمان مردم نهاد اسلام و مسیحیت نیز با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره تضعیف هدفمند دین با ترویج شبکه کلیساهای خانگی گفته : مسیحیت در جهان غرب با چالش های بسیار جدی رو به رو است، اما مسیحیتی که امروز در ایران مشاهده کنیم با مسیحیت واقعی بسیار فاصله دارد؛ مسائلی همچون رقص دسته جمعی، مختلط و مانند آن در مسیحیت واقعی وجود ندارد. وی در ادامه افزود: مسیحیان تبشیری پس از آن که موفق نشدند از طریق کلیساهایی که دارند به صورت گسترده به تبلیغ مسیحیت بپردازند به فعالیت زیر زمینی رو آوردند. حجت الاسلام کاشانی اظهار داشت: این فعالیت زیر زمینی به صورت سلولی و فراوان است و افراد را از میان افراد فامیل و دوستان صمیمی جذب می کنند؛ تعداد افراد کلیسای خانگی از هفت نفر تا پنجاه نفر متغیر است. وی خاطر نشان کرد: هدف آنها از تشکیل کلیسای کم تعداد و جدید جذب کمک های خارجی، خطا پذیری کمتر و دوری از چشم نهاد های امنیتی است. مدیر سازمان مردم نهاد اسلام و مسیحیت یادآور شد: سیستم مدیریت کلیساهای خانگی به این صورت است که افراد هر کلیسا تنها با شبان آن کلیسا مرتبط هستند و هر شبان با شبان بالادستی خود مرتبط است و کمتر پیش می آید شبانی با شبان هم تراز خود مرتبط باشد و این هرم تا خارج از کشور ادامه می یابد. وی تأکید کرد: نهادهایی همچون کلیساهای خانگی ایران، بنیاد حیات نو، انجمن بین المللی مسیحیان ایرانی و مؤسسه بدون مرز، پشتیبان کلیساهای خانگی در ایران هستند و با کمک های مالی، فرهنگی، اعزام استاد و مبلغ آنها را پشتیبانی می کنند. این فعال عرصه تبلیغ رسانه ای تصریح کرد: این نهاد ها نخبگان کلیساهای خانگی را به کشور ترکیه برده و پس از برگزاری دوره های مختلف و همایش به کشور باز می گردانند، در حقیقت از ترکیه به عنوان ترمینال ورودی و خروجی مبلغان، نخبگان و اساتید کلیساهای خانگی ایران استفاده می شود. رییس سازمان مردم نهاد اسلام و مسیحیت ادامه داد: کشور آمریکا و مسیحیان پنطیکاستی و نو انجیلی مهمترین حامیان کلیساهای خانگی در ایران است. وی بیان داشت: مسیحیان تبشیری در جذب افراد نخبه کشور ناتوان هستند و بیشتر طعمه های خود را از میان اقشار آسیب پذیر، دچار محرومیت های اجتماعی، دارای سرخوردگی و بحران هویت انتخاب می کنند. این کارشناس ادیان ابراهیمی تأکید کرد: معتادان، کسانی که رابطه خوبی با خانواده و جامعه ندارند، کسانی که به دنبال جلب توجه هستند و افراد ولنگاری که به دین اهمیت نمی دهند، بخشی از این افراد را تشکیل می دهند. وی ابراز داشت: هجمه علیه اسلام، ایجاد روابط انحرافی، ترویج شادی های کاذب همچون رقص دسته جمعی، ترویج تساهل های افراطی و ادعای کشف و شهود از ابزار مورد استفاده کلیساهای خانگی در جذب افراد است. این مبلغ حوزوی تصریح کرد: پیامبر اکرم(ص) می فرمایند زمانی که بدعتی و انحرافی در جامعه ایجاد شد بر علما واجب است که علم خود را آشکار کنند؛ هم اکنون شاهد هجمه گسترده مسیحیان در فضای مجازی اینترنت، ماهواره ها، و ترویج مسیحیت به وسیله ایجاد شبکه کلیساهای خانگی هستیم. وی خاطر نشان کرد: استفاده از خلأ های موجود و عملکرد نا مناسب برخی از ما موجب شده است که افراد به سمت مسیحیت روی آورند، از این رو وظیفه ماست که به صورت شایسته و با اقتدار در مقابل تهاجم آنان ایستادگی کنیم. این کارشناس ادیان ابراهیمی یادآور شد: برای مقابله با ترویج سازمان یافته مسیحیت باید به صورت سازمان یافته و هدف مند تلاش کنیم و کار های فردی اگر چه خوب است اما مفید و کافی نیست. وی در پایان گفت: آنان در حقیقت به دنبال دزدیدن منابع، فکر و اندیشه ما هستند، امروز استعمار تصمیمش این است که با شکاف در میان صفوف مردم از فکر و منابع ما برای رسیدن به اهداف استعماری خود استفاده کند و گر نه چه دلیلی وجود دارد که به جای پرداختن به مشکلات کلیسا در غرب به کشور های اسلامی هجوم آورده اند. قابل ذکر است رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجتماع پر شور مردم قم در 27 مهرماه با اشاره به تضعیف هدف‌مند دین از سوی دشمنان فرمودند: «براي اینکه ایمان مردم را به اسلام و مقدسات اسلامي کم کنند. در داخل کشور، از طرق مختلف، پایه‌هاي ایمان مردم، بخصوص نسل جوان را متزلزل کنند؛ از اشاعه‌ بي‌بندوباري و اباحیگري، تا ترویج عرفانهاي کاذب ـ جنس بدلي عرفان حقیقي ـ تا ترویج بهائیت، تا ترویج شبکه‌ي کلیساهاي خانگي؛ اینها کارهائي است که امروز با مطالعه و تدبیر و پیش‌بیني دشمنان اسلام دارد انجام میگیرد؛ هدفش هم این است که دین را در جامعه ضعیف کند». ** مساعدت 50,000 دلاری به کلیساهای خانگی در ایران! امروز دشمنان اسلام بودجه‌های کلانی برای اهداف خود در نظر گرفته‌اند؛ به طوری که به برخی از کلیساهای خانگی در کشور که نهایتاً 15 تا 20 عضو دارند، حدود 50 هزار دلار در سال مساعدت مالی می‌شود.


اصلاح‌طلبان در پی فراهم کردن اسباب فتنه جدید هستند

 

انتخاباتعضو جامعه روحانیت مبارز گفت: اصلاح‌طلبان برای انتخابات‌ آینده و ایجاد آشوبی جدید برنامه‌ریزی دارند و مطرح کردن "انتخابات آزاد" نیز در راستای همین هدف است.

به گزارش سیرنیوز؛ حجت‌الاسلام "حسین ابراهیمی" درباره اظهارات اخیر برخی اصلاح‌طلبان مبنی بر "انتخابات آزاد" اظهار داشت: اصلاح‌طلبان در انتخابات سال 88 نیز این حرف‌ها را می‌زدند و کمیته صیانت از آرا را مطرح کردند. عضو جامعه روحانیت مبارزه ادامه داد: اصلاح‌طلبان برای انتخابات‌ آینده و ایجاد آشوبی جدید برنامه‌ریزی دارند و مطرح کردن انتخابات آزاد نیز در راستای همین هدف است. وی تاکید کرد: در انتخابات 88 نیز مقدمه آشوب و فتنه‌گری را از چند ماه قبل آغاز کردند و در حال حاضر نيز اصلاح‌طلبان اسباب توطئه‌اي جديد را فراهم می‌کنند. حجت‌الاسلام ابراهیمی با بیان اینکه در هیچ جای دنیا انتخاباتی آزادتر از کشورمان برگزار نمی‌شود، گفت: برگزارکنندگان انتخابات از گروه‌های مردمی هستند و چنین انتخاباتی درکجای دنیا وجود دارد؟ وی ادامه داد: مردم اصلاح‌طلبان را از صحنه کنار گذاشتند و آنان مردود شده‌اند و مقبولیتی ندارند. عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه در هیچ انتخاباتی سابقه ندارد که یکی از کاندیداها در نیمه شب و قبل از شمارش آرا خود را پيروز انتخابات اعلام کند، تصریح کرد: هنگامی همین افراد دیدند که واقعیت با نظر آنان فاصله زيادي دارد، آشوب‌های خیابانی و تقلب را کلید زدند. حجت‌الاسلام ابراهیمی با اشاره به اینکه اصلاح‌طلبان با خط امام (ره) و انقلاب بسیار فاصله دارند، افزود: کاندیداهای فتنه‌انگیز سال 88 اسما کاندیدا و رسما برانداز بودند. عضو جامعه روحانیت مبارز خاطرنشان کرد: با توجه به واقعیت‌های موجود به نظر می‌رسد که اصلاح‌طلبان در حال تهیه آتش فتنه جدیدی هستند.

 

 

کارکنان بی‌بی‌سی یا «جیمی سویل» هستند یا قربانیان او

 

بیدر بی‌بی‌سی هیچ‌ کس به هیچ ‌کس رحم نمی‌کند.
 

عقل حکم می‌کند که مردم از این هیولاهایی که در قالب فرشته گریم می‌شوند، فرار کنند. 

به گزارش حدیدنیوز،اسکاتلندیارد سرانجام سیاهه بی‌پایان تجاوزات مجری مشهور بی‌بی‌سی را منتشر کرد. «سر جیمی سویل» مرد منحرفی که به مدت ۴ دهه نامش معادل بنیاد خبر‌پراکنی بریتانیا بود و یکی از پربیننده‌ترین برنامه‌های تلویزیون دولتی انگلیس را اداره می‌کرد به ۶۰۰ مورد آزار جنسی کودکان و حتی بزرگسالان متهم شده است، آن هم در نیم‌قرن فعالیت هنری! و چه هنری برای یک خبرنگار بی‌بی‌سی بالاتر از این‌که ۵۰ سال علیه کودکان معصوم جنایت کند و آب هم از آب تکان نخورد.

در واقع همه سر‌و‌صداها درباره کودک‌آزاری‌های سریالی بزرگ‌ترین مجری تاریخ بی‌بی‌سی پس از مرگ او در ۸۴ سالگی در سال ۲۰۱۱ به راه افتاد، اگر نه تا روز مرگ او به خاطر همکاری با مهم‌ترین نهاد امنیتی بریتانیا که همان به اصطلاح بنگاه خبرپراکنی عمه بوقی (Auntie Beeb) لقبی که عوام‌الناس در کشورهای انگلیسی‌زبان روی بی‌بی‌سی گذاشته‌‌اند) انگلوساکسون‌ها باشد در مصونیت کامل بسر می‌برد.

جالب اینجاست که حالا خود بی‌بی‌سی پیشاپیش خبرگزاری‌های جهان، اخبار مربوط به رسوایی بزرگ کارمند سابقش را می‌فروشد، انگار نه انگار که مطابق همین اخبار، بیشترین آمار جنایت‌های سویل در خود تشکیلات مربوط «عمه بوقی» رخ داده‌ است.

طبق گزارشی ۲۰صفحه‌ای که اخیرا توسط اسکاتلندیارد یا همان پلیس سلطنتی دربار فخیمه ملکه با همکاری یک نهاد خیریه تهیه شده، آقای مجری محبوب انگلیسی‌ها نخستین جنایت را در سال ۱۹۵۵ در شهر منچستر مرتکب شده و آخرین را در سال ۲۰۰۹ در لندن؛ گویا شیطان ۲ سال آخر عمر را به استاد مرخصی داده است.

در این فاصله بیش از ۶۰۰ مورد آزار یا سوءاستفاده جنسی توسط او به ثبت رسیده که ۷۳ درصد قربانیان این مجری هوس‌باز بی‌بی‌سی، کودکان و نوجوانان زیر ۱۸ سال حتی بچه‌های معصوم زیر ۱۰ سال بوده‌اند. یعنی معصومیت ۴۴۰ کودک و نوجوان توسط سویل خدشه‌دار شده است.بی‌خیالی بی‌بی‌سی وقتی آزاردهنده‌تر می‌شود که بدانیم بالاترین آمار آزار جناب «سر» به داخل تشکیلات خود بنگاه فخیمه مربوط می‌شود.

چنانکه آمار نشان می‌دهد، جناب شوالیه مخصوص دربار انگلیس که لقب سر را هم از ملکه دریافت کرده بود، بیشترین خدمات را در استاک‌مندویل (پایتخت ورزشی معلولان بریتانیا) و دفتر اصلی بی‌بی‌سی انجام داده است، طوری که تعداد ۲۴ تجاوز جنسی از بیمارستان استاک‌مندویل در شمال غرب لندن و ۲۳ مورد از بیمارستان خیابان اورموند در نزدیکی مقر بنگاه خبرپراکنی در لندن، گزارش شده‌اند که طبق گزارش‌های پلیس، همگی به سویل دیوانه منسوب بوده‌اند.

این نشان می‌دهد که در بی‌بی‌سی هیچ‌کس به هیچ‌کس رحم نمی‌کند و عقل حکم می‌کند که مردم از این هیولاهایی که در قالب فرشته گریم می‌شوند و در استودیوهای فریبنده بی‌بی‌سی مقابل مخاطبان قرار می‌گیرند، فرار کنند.

تصورش را بکنید فقط ۴۰ نفر از قربانیان سویل را پسران و مردان بین ۸ تا ۴۷ سال تشکیل می‌داده‌اند و چه کسی تضمین می‌دهد که او هیچ‌وقت پایش به رادیو صدای فارسی بی‌بی‌سی که تقریبا همزمان با نخستین جنایت‌هایش تاسیس شد نرسیده‌ و یا تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی که او برای سر زدن به آنجا تا روز بازنشستگی ۲ سالی وقت داشته است.

صادق‌صبا، عنایت‌فانی یا قطعا جوان‌ترهایی مثل بهزاد بلور یا سیاوش اردلان قطعا در همه این سال‌ها همکاران بالقوه جناب سرسویل محسوب می‌شده‌اند، اگر چه اخبار متعدد حاکی از آن است که مرز بالقوه و بالفعل در این موارد بسیار کمرنگ است.

اگر کمی در این حقایق تامل کنید، این جملات پایانی را چیزی فراتر از یک کنایه رسانه‌ای خواهید یافت. در این صورت متوجه می‌شوید که چرا بی‌بی‌سی در خط مقدم قداست‌شکنی و معصومیت‌زدایی از زندگی بشر مدرن حرکت می‌کند. در این بنگاه خبرپراکنی ـ یا آنطور که آن نویسنده بزرگ آلمانی گفته بود بنگاه لجن‌پراکنی ـ همه یا «سرجیمی سویل» هستند یا قربانیان او!

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 128
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arman
 
 

استیکی از مراجع تقلید در قم گفت: ‌‌مسئولان کشور باید شاخ غول تورم را بشکنند وگرنه این امر به خطری برای جامعه تبدیل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی در دیدار استاندار، امام جمعه و جمعی از مسئولان استان آذربایجان غربی با اشاره به حساسیت منطقه آذربایجان غربی به دلیل هم مرز بودن با سه کشور خارجی و حضور هم وطنان اهل سنت در این استان اظهار کرد: همه این عوامل موجب می‌شود که مسئولان توجه بیشتری به این منطقه داشته باشند.

وی افزود: امروز دشمنان هجمه‌های خود در عرصه‌های گوناگون اقتصادی، اعتقادی، اخلاق و سیاسی را علیه ملت ایران شدت بخشیده‌اند و ما نیز نباید حالت انفعالی به خود بگیریم.

استقلال‌خواهی ما دلیل هجمه‌های شدید دشمنان است

این مرجع تقلید با بیان اینکه منطق اسلام بسیار نیرومند است گفت: هجمه‌های شدیدی که بیگانگان به وسیله راه‌اندازی هزاران سایت اینترنتی و شبکه ماهواره‌ای علیه ملت ایران به راه انداخته‌اند به دلیل مسلمان بودن و استقلال‌خواهی ماست.

وی ادامه داد: مراجع تقلید و حوزه‌های علمیه برای حراست از عقاید شیعه آماده هستند؛ اگر خمیرمایه شهادت‌طلبی همچنان در جامعه حفظ شده و به نسل جوان نیز منتقل شود، ملت ایران شکست‌ناپذیر خواهد ماند.

تقویت مبانی مذهبی از فرایض دینی است

آیت‌الله مکارم شیرازی تقویت مبانی مذهبی در همه سطوح زندگی را از فرایض دینی دانست و خاطرنشان کرد: جنگ نرم دشمنان علیه ملت اسلام ناشیانه است زیرا با اقداماتی چون رسم کاریکاتور، ساخت فیلم موهن یا توهین به حضرت ولی عصر(عج) نه تنها آسیبی به مسلمانان نمی‌رسد بلکه اراده و عقیده آن‌ها را تقویت می‌کند.

نگذاریم غول تورم به خطری برای کشور تبدیل شود

استاد برجسته حوزه علمیه قم در ادامه به مشکلات اقتصادی موجود در کشور اشاره کرد و افزود: مسئولان باید شاخ غول تورم را بشکنند وگرنه این مسئله به خطری بزرگ برای جامعه تبدیل می‌شود؛ همگان موظف به انتقال مشکلات به دولت بوده و مدیران کشور نیز باید برای حل آن‌ها برنامه‌ریزی کنند.

وی اضافه کرد: تحریم‌های غرب علیه جمهوری اسلامی در این میان موثر هستند اما تأثیر آن‌ها تا این حد نبوده است.

دلسوزان نظام پیشنهادت خود را برای حل مشکل اقتصادی ارائه دهند

آیت‌الله مکارم شیرازی با بیان اینکه دلسوزان نظام، رهبری و کسانی که عزت و شرف ایران را می‌خواهند پیشنهادت منصفانه خود را به دولت ارائه خواهند داد گفت: مدیران کشور باید این پیشنهادات را به دور از تعصب مورد بررسی قرار دهند.

استاد خارج فقه حوزه علمیه قم ادامه داد: مردم نیز در این میان باید صرفه‌جویی کرده و با زندگی ساده‌تر، زمینه حل مشکلات را فراهم سازند.

وی بیان داشت: در شرایط کنونی لازم است هوشیاری خود را حفظ کرده و وحدت داخلی را تقویت کنیم زیرا این مسئله از مهم‌ترین امور به شمار می‌رود.

آیت‌الله مکارم شیرازی با بیان اینکه به تایید قرآن کریم ایجاد اختلاف هم ردیف با شرک است ابراز کرد: تفرقه می‌تواند اثراتی همچون زلزله یا صاعقه بر یک جامعه داشته باشد.


 
 

اينآمريكا با سرمايه گذاري 110 ميليون دلاري درصدد تداوم جنگ سايبري عليه ايران است اما ايران هم دست روي دست نگذاشته است.


کیهان: پايگاه خبري صداي روسيه در گزارشي كه به مرور حملات سايبري طي چند سال اخير عليه ايران اختصاص داشت، نوشت: اسرائيل و آمريكا در حملات سايبري عليه ايران فعال هستند. براساس نتيجه گيري متخصصان برنامه هسته اي در حال حاضر يك گروه مخرب متشكل از 4 نوع ويروس براي خرابكاري فعال هستند تا به ساختار اقتصاد ايران و برنامه هسته اي آن آسيب بزنند اما ايران نيز دست روي دست نگذاشته و يك برنامه قدرتمند دفع خطرات و حملات سايبري را طراحي كرده است.
براساس اين گزارش، دو شركت بزرگ خدمات سايبري در دنيا لابراتور «كاسپرسكي» روسيه و «سيمانتك» ايالات متحده سال گذشته با بررسي و آناليز ويروس رخنه كرده به تأسيسات ايران به اين نتيجه رسيدند كه جنگ سايبري عليه ايران درحال انجام است. يكي از اين ويروس ها «Flame» نام داشت. لابراتوار كاسپرسكي پس از آناليز ويروس بدافزار «Flame» اعلام كرد كه اين ويروس براي نفوذ در شبكه هاي كامپيوتري ايران و دريافت و ارسال اطلاعات محرمانه طراحي شده بود. متخصصان ايراني همچنين در سال 2012 موفق شدند حمله ويروسي به نام استاكس نت را مهار كنند كه هدف آن از كار انداختن سيستم كنترل و مديريت سانتريفيوژهاي غني سازي اورانيوم بود.
صداي روسيه افزود: ايران نيز در واكنش به اين حملات دست روي دست نگذاشت و در پاسخ به اين حملات، اقدام به نفوذ در ساختارهاي نفتي و گازي عربستان سعودي و قطر نمود. در آگوست سال 2012 ميلادي، دو شركت سعودي «آرامكو» عربستان و «راسگاز» قطر، مورد حملات سايبري ايران قرار گرفتند. اين اقدامات ايران را مي توان هم حمله و هم دفاع ناميد.» به گزارش صداي روسيه، حملات ويروس ايراني با نام «شامون»، به عربستان و قطر خلاصه نشده و ايالات متحده را نيز در برگرفت. اين ويروس با هك كردن سايت هاي بيش از 30 بانك آمريكايي، تمامي اطلاعات و فايل هاي 30 هزار رايانه را به كلي پاك نمود. به گفته «لئون پانه تا»، اين مخرب ترين حمله سايبري به سوي بخش ها و سازمان هاي خصوصي ايالات متحده تا به امروز مي باشد. براساس برخي برآوردها، انهدام اخير پهپاد اسرائيلي توسط حزب الله نيز در حقيقت توسط متخصصان ايراني در پايگاهي سري در جنوب بيروت صورت گرفت.
اين گزارش مي افزايد: ايران به سرعت در حال ساخت سيستم حفاظت ضدويروس براي دفاع در برابر حملات سايبري دشمنان است. ايران به فكر ساخت شبكه اينترنت ملي افتاد. اين شبكه به طور كامل از شبكه جهاني جدا بوده و امكان نفوذ و خرابكاري را به صفر مي رساند. امروزه فاز اول اين پروژه به راه افتاده است و در آن تمامي سازمان ها از شبكه جهاني اينترنت قطع و به شبكه ملي وصل شده اند. به نظر مي رسد كه تا ماه مارس 2013 ميلادي [2ماه ديگر] اين شبكه به طور كامل راه اندازي شود.
صداي روسيه خاطر نشان كرد: در تاريخ 17 اكتبر 2012 ميلادي، ملاقاتي ميان متخصصان و روساي سازمان پروژه هاي تحقيقاتي پيشرفته دفاعي ايالات متحده «DARPA» در اين سازمان برگزار شد. اين افراد پيشنهاداتي مبني بر ايجاد تحول در جنگ هاي سايبري ارائه دادند. بدين ترتيب در پايان اين ديدار، پروژه «ايكس» با بودجه 110 ميليون دلاري به تصويب رسيد. اين مبلغ صرف راه اندازي و برنامه ريزي كرم هاي رايانه اي فوق پيشرفته و به منظور آسيب به برنامه هاي كاربردي، كنترل فوق پيشرفته سيستم ها و تهيه نقشه كاملي از نقاط سايبري مورد هدف خواهد شد.
«داريل كيمبال» رئيس انجمن كنترل تسليحات نظامي ايالات متحده هشدار مي دهد كه اين اقدام مي تواند ديگر كشورهاي دنيا را نيز براي انجام پروژه هاي مشابه تحريك كند.
براي مثال امروزه ارتش 12 كشور از 15 قدرت برتر نظامي دنيا مجهز به برنامه هاي جنگ سايبري هستند.
در پايان اين گزارش آمده است: چندي پيش آمريكا، 3 كشور روسيه و ايران و چين را به عنوان مهمترين دشمنان خود در فضاي مجازي ذكر كرد. ناتو نيز پيش بيني كرده روسيه و چين در آينده، به دشمنان سايبري آمريكا تبديل خواهند شد.


 
 
 

آمریکامرور زندگي عضو سابق شورای مرکزی تحکیم وحدت که بعد از انحراف فکری به آمریکا پناهنده شد و در سايت وابسته به سازمان سیا به ترویج انحرافات اخلاقی همچون همجنس بازی می‌پردازد بسياري از حقايق را روشن مي‌کند.

به گزارش گروه سیرنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ اکبر عطری عضو شورای مرکزی تحکیم وحدت که در ابتدا فردی تندرو با نقابي به نام اصلاحات بود به همراه بسیاری از اعضاء این دفتر همانند علی افشاری و ... در دام حلقه کیان گرفتار آمدند. حلقه کیان واسطه فکری گروهک نهضت آزادی وابسته به آمریکا و گروه‌های تندرو با تفکرات به ظاهر ضد امپریالیستی و متمایل به چپ همچون مجاهدین انقلاب و تحکیم وحدت بود. کیان محفلي براي اتصال گروه‌هایی بود که به ظاهر مخالف و متضاد هم بودند سرکرده فکری کیان حاج فرج دباغ معروف به سروش بود سروش که خود نیز پروسه استحاله فکری و عقیدتی را طی کرد و در آخر به انکار مقدسات اسلامی روی آورد این روند استحاله و انحراف فکری را به اعضاء مجاهدین انقلاب و اعضاء جوان و بی‌تجربه تحکیم وحدت منتقل کرد. عطری و افشاری بعد از استحاله فکری و عقیدتی پادوهای ترویج تفکر دین‌ستیز و وابسته به آمریکا شدند و عملاً تبدیل به تریبون کهن‌سالان نهضت آزادی و منحرفین فکری همچون سروش در دانشگاه‌ها شدند.این دو عضو شورای مرکزی تحکیم وحدت بعد از چند سال سوء استفاده از آزادی بیان در داخل کشور به همراه تعدادی همفکران خود به آمریکا پناهنده شدند.این دو خائن در سال ۸۴ با سخنرانی در کنگره آمریکا با عنوان «افق‌های دموکراسی و حقوق بشر در ایران» خواهان حمایت شیطان بزرگ از همفکران برانداز خود در داخل کشور شده و راه‌های ضربه به نظام را تشریح نمودند. افشاری و عطري در سخنراني خود هم نوا با صهیونیست‌ها و منافقین فعالیت‌های صلح آمیز هسته کشورمان را تهدید کننده خوانده و بعد از مدت‌ها پنهان‌کاری آشکارا به استخدام سازمان جاسوسی آمریکا در آمدند و در یکی از سازمان‌های اقماری وابسته به خانه آزادی مشغول به کار شدند. خانه آزادی یا (freedome house) از موسسه‌ها اقماری وابسته به سازمان سیا می‌باشد در جنگ سرد و رقابت بین دو قطب شرق و غرب برای تأثیر گذاری بر افکار عمومی کشورهای مخالف آمریکا تاسیس شد خانه آزادی با ده‌ها نشریه و رادیو و شبکه ماهواره ای تا قبل از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی بر روی بلوک شرق تمرکز داشت و بعد از آن توجه اصلی آنان به جمهوری اسلامی که بزرگترين مانع در برابر زياده خواهي آنان در جهان بود جلب شد خانه آزادی با ده‌ها شبکه تلویزیونی همچون الحره و رادیو فردا و رادیو آزادی و رادیو اروپای آزاد تمام تمرکزش بر تضعیف جمهوری اسلامی است. سایت (ت) زير مجموعه خانه آزادي با ظاهري آموزشي به ترویج تفکرات منحرف ضد دین و تربيت مزدور براي آمريکا می‌پردازد هیئت علمی این سایت اکثراً از اصلاح طلبان خائن و فراری می‌باشند. مدیریت این سایت خانم مریم معمار صادقی همسر اکبر عطری است اکبر عطری در کنار سایر مزدوری‌ها برای شیطان بزرگ در این سایت وابسته به سازمان جاسوسی آمریکا نیز بسیار فعال است.نمونه ای از دین ستیزی و ترویج انحرافات فکری این سایت خانواده عطری عادی سازی همجنس بازی و قابل قبول ساختن این گناه کبیره در میان جوانان است. اين سايت در هفته گذشته با انتشار گزارشي از پروژه اي به نام "اوضاع بهتر ميشه" به تلاش همجنس‌بازان بزرگ سال غربي در آلوده کردن نوجوانان و کودکان اين کشورها به اين انحراف جنسي مي‌باشد و با راه اندازي کمپيني به تشويق اين رذيله اخلاقي با شرح حقوق همجنس‌بازان در جوامع سعي در مقابله با نفرت عمومي شهروندان غربي با اين فساد اجتماعي دارد.


 
 

انتخاباتنعیمه اشراقی نوه امام که به تازگي وارد گود سياست شده است با اشاره به خبر برخی رسانه‌ها مبنی‌بر احتمال کاندیداتوری حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی، گفت: احتمال حضور سید حسن خمینی در انتخابات 92 را رد نمی‌کنم.

به گزارش سیرنیوز؛ نعیمه اشراقی نوه امام راحل و فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به احتمال کاندیداتوری محمدرضا عارف و محمدعلی نجفی گفت: ضمن احترام به شخصیت آقای نجفی، به نظر بنده «محمدرضا عارف» گزینه‌ مناسب‌تری برای اصلاح‌طلبان است. وی با بیان اینکه عدم شرکت یا سکوت در انتخابات92 از جانب برخی از اصلاح‌طلبان به معنای تحریم انتخابات نیست، افزود: انتخابات مهمي‌پیش روی ماست؛ اما آیا خود آنها می‌خواهند که در انتخابات شرکت نکنند؟ این فعال سیاسی همچنین تاکید کرد که «اگر با نگاهی واقع گرایانه نظر بیندازیم بهتر است در این زمان اندکی که باقی است، اصلاح‌طلبان برای فراهم کردن فضایی که بتوانند در انتخابات کاندیدا داشته باشند، تلاش کنند تا اینکه عدم شرکت در انتخابات را مطرح کنند.» اشراقی در ادامه این مصاحبه با اشاره به خبر برخی رسانه‌ها مبنی‌بر احتمال کاندیداتوری حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی نیز گفت: احتمال حضور سید حسن خمینی در انتخابات 92 را رد نمی‌کنم. وی در این باره خاطرنشان کرد: به نظر بنده، سید حسن خمینی بهترین گزینه برای شرایط ایران امروز است؛ پشتوانه قوی مردمی، سلامت شخصیتی و تفکر باز فراجناحی وی، ادله این نظرم است. وي با بیان اینکه سید حسن تنها کسی است که می‌تواند دولت آشتی ملی تشکیل دهد، اضافه کرد: وی می‌تواند وسیله‌ای برای آشتی عده‌ای از مردم و برخی از جناح‌ها با نظام شود. وي ادامه داد: اصلاح‌طلبان گروه‌های سیاسی‌ای هستند که هنوز تحت یک جبهه واحد متحد نشده‌ و سلایق و نظرات متفاوتی دارند و در شرایطی که امروز در مصدر اجرایی سیستم نیستند، این پراکندگی آنها هم طبیعی است. اگر شرایط به گونه‌ای تغییر کند که اصلاح‌طلبان بتوانند با معرفی کاندیدای واحد و موجه، به طور آزادانه و نه از سر ناچاری در انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده شرکت کنند، شانس زیادی خواهند داشت.


 
 
 

تصویرسایت های ضد انقلابی همچنان با روش گدایی به فعالیت های خود مشغولند.

به گزارش سیرنیوز به نقل از حدید نیوز؛ سایت دیگربان از سایت های ضد انقلابی که در خارج از کشور به فعالیت مشغول است با ادعای عدم تامین منابع مالی برای سایت خود خواستار کمک های به اصطلاح مردمی برای ادامه فعالیت خود شده است. در همین راستا بر اساس لیستی که گردانندگان این سایت منتشر کرده اند، مبالغی از سوی افراد مختلف به این سایت منتشر شده که مصداق دریافت اعانه می باشد. شایان ذکر است بر اساس لیست منتشر شده تمامی مبالغ دریافتی توسط این سایت تماما از کشورهای خارجی بوده و هیچ گونه کمکی از داخل به این سایت ضد انقلابی صورت نگرفته است.


 
 
 

انتخاباتواژه «انتخابات آزاد» با نزدیک شدن به انتخابات سال آینده رنگ و بوی بیشتری در عرصه سیاسی کشور می گیرد و شاید...

گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، طی روزهای گذشته سیاسیون مختلفی دوباره واژه آشنایی را به زبان جاری می کنند و هر چقدر به انتخابات ریاست جمهوری 92 نزدیک تر می شویم این واژه بیشتر و بیشتر تکرار خواهد شد.

 

«انتخابات آزاد»؛ همان واژه ای است که اخیرا برخی اصلاح طلبان و حتی برخی چهره های سیاسی از به کار بردن آن منظورهای خاصی را دنبال می کنند.

 

ریشه «انتخابات آزاد» کجاست؟

 

در انتخابات پیشین ریاست‌جمهوری و در حالی که هنوز شش ماه تاانتخابات باقی مانده بود، برای اولین بار کلیدواژه‌ای به نام صیانت از آراء از تریبون نماز جمعه تهران از زبان امام جمعه موقت آن‌روز تهران یعنی آیت الله هاشمی مطرح شد.

 

این واژه که کم کم جرقه کلید واژه اصلی فتنه یعنی تقلب را زد رنگ و بویی داشت که به همگان القا می کرد انتخابات آزاد نیست! و از همین جا می توان دریافت که کلید واژه انتخابات آزاد همان عدم دقت و امانت داری در رای مردم و به قول برخی فتنه گران «رد صلاحیت های کیلویی» است.

 

خاتمی و هاشمی باز هم در یک جبهه

 

مهر ماه امسال نیز محمد خاتمی نیز در جلسه مجمع روحانیون مبارز اعلام کرد کلید‌واژه اصلی ما باید درانتخابات ریاست جمهوری یازدهم «انتخابات آزاد» باشد.


اما نکته قابل تامل در این خصوص، ورود رئیس مجمع تشخیص مصلحت به این عرصه و طرح کلیدواژه انتخابات آزاد توسط وی است؛ همچنین هاشمی رفسنجانی در 20 شهریور سال جاری در دیدار با تعدادی از دانشجویان اظهار داشت برگزاری «انتخابات آزاد»، شفاف و منطبق بر قانون اساسی می‌تواند بخش بزرگی از مشکلات کشور را حل و علاوه بر افزایش اعتماد مردم و دوستداران نظام، دشمنان خارجی کشور را در بسیاری از زمینه‌ها خلع سلاح و مأیوس گرداند.

 

فتنه گران: وقتی هاشمی می گوید انتخابات آزاد، یعنی انتخابات آزاد نیست

 

اما آنچه بر اهمیت و حساسیت این مسئله می‌افزاید آنکه با دقت و بررسی اظهارات برخی از چهره‌های نشان‌دار در دشمنی با نظام جمهوری اسلامی ایران، حقایق تلخی از زوایای پنهان طرحی شوم در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری با تکرار و تکیه بر کلیدواژه انتخابات آزاد آشکار می‌شود به گونه‌ای که متاسفانه برخی از چهره‌های داخل نظام نیز دانسته یا ندانسته، با ورود در این پازل خطرناک دشمنان، به ایفای نقش در آن پرداخته‌اند؛ کلید واژه انتخابات آزاد در کنفرانس مخالفان جمهوری اسلامی ایران موسوم به پراگ که 27 و 28 آبان ماه سال جاری با حضور عناصری از گروهک‌های ضد‌انقلاب در پراگ برگزار شد نیز کلیدواژه مشترک مورد تاکید این عناصر ضدانقلاب و البته آمریکا و انگلیس بود. در این کنفرانس چندین گارگاه آموزشی و پنل با موضوع انتخابات آزاد برگزار شد به طور نمونه در پنل دیالوگ ملی وانتخاباتآزاد و همگرایی نیروهای اپوزیسیون افرادی نظیر شهریار آهی، حسن شریعتمداری و فریدون احمدی به صراحت به تبیین اهداف پیدا و پنهان انتخابات آزاد در ایران پرداختند.


سایت‌ ضد‌انقلاب رادیو کوچه با ذوق‌زدگی و استقبال از تکرار کلیدواژه انتخابات آزاد توسط هاشمی رفسنجانی طی مطلبی با تیتر انتخابات آزاد هاشمی نوشت: هاشمی امروز حرف‌های پنهانی خویش را علنی‌تر مطرح کرده است، صحبت از برگزاری انتخابات آزاد و شفاف در حالی که احمدی‌نژاد و سایر مقامات تهران انتخابات کشور را سالم‌ترین و پاک‌ترین انتخابات می‌خوانند، سخن بسیار جالبی به نظر می‌رسد؛ وقتی یکی از قدرتمند‌ترین رجال سیاسی ایران خواهان برگزاری انتخابات آزاد می‌شود یعنی انتخابات ایران آزاد، شفاف و سالم نیست!


در راستای موضوع انتخابات آزاد و طرح صیانت از  انتخابات نظر برخی دانشجویان کشور را جویا شدیم تا بدانیم آنان با نگاه دانشجویی خود موضوع را چگونه تحلیل می کنند:


صیانت از آرا از سوی هاشمی مطرح شد و این ادامه جریان فتنه 88 است

 

شوشتری، مسئول سیاسی بسیج دانشگاه تربیت مدرس در رابطه با جریان صیانت از آرا گفت: حرکتی که معاندین و ضدانقلاب‌ها همچنین برخی از اصلاح‌طلب‌ها در جریان فتنه انجام داده‌اند و صیانت از آرا از سوی هاشمی مطرح شد و این ادامه جریان فتنه 88 است که در آن سال نیز طرح صیانت از آرا و تقلب را مطرح کردند اما با اهدافی که دارند باید بدانند این حرکت دیگر پاسخگو نیست و با شکست مواجه خواهد شد زیرا مردم در این رابطه بسیار هوشیار هستند.

 

مهم ترین مشکل که در انتخابات آینده ممکن است وجود داشته باشد این است که افرادی که مورد تأیید نظام نیستند روی کار بیایند.

 

پوررضا، مسئول سیاسی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی در رابطه با طرح انتخابات آزاد خاطر نشان کرد: هر کسی تفسیر شخصی از آزادی دارد که می‌تواند از غرایز شخصی و منافع مادی افراد سرچشمه بگیرد باید بدانیم تعریف آزادی در نظام اسلامی با نظام‌های مادی دیگر متفاوت است اما برخی افراد آزادی را با توجه به بازی‌های گروهی و حزبی تعریف می‌کنند و اینکه باید به دور از فیلتر و فراتر از چهارچوب نظام جمهوری اسلامی باشد.

 

وی در ادامه با توجه به سخن رهبری که فرمودند زود وارد انتخابات نشوید، اظهار کرد: این افراد که موضوع انتخابات آزاد را مطرح می‌کنند خواهان این هستند تا تعیین صلاحیت افراد به بدون هیچ مسئله و فیلترینگ مورد تأیید نظام باشند اما مهم ترین مشکل که در انتخابات آینده ممکن است وجود داشته باشد این است که افرادی که مورد تأیید نظام نیستند روی کار بیایند و همچنین در صورت عدم پیروزی کاندیدای موردنظر این افراد ممکن است به ایجاد شبهه در انتخابات بپردازند.

 

پوررضا با بیان اینکه بهترین راهکار، افزایش بصیرت در مردم است، خاطرنشان کرد: کسانی که انتخاب می‌شوند باید از نظر اسلامی و اعتقادی مورد تأیید بوده و بر قوانین اسلامی مسلط باشند، همچنین به شکل جامع و کامل نظام اسلامی را شناخته و مطیع رهبری باشند.


«انتخابات آزاد»، سواستفاده از انتخابات

 

کریمی دبیر سیاسی انجمن مستقل دانشجویان، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در رابطه با طرح انتخابات آزاد گفت: کسانی که این موضوع را مطرح می‌کنند  می خواهند از لفظ انتخابات سوءاستفاده کنند و حال این سوال مطرح می‌شود که یعنی تاکنون انتخابات آزاد وجود نداشته و اکنون می‌خواهند انتخابات به شکل آزاد برگزار شود اما باید بدانند با این سخنان مشروعیت آنان در زمان احراز پستشان را زیر سوال خواهد برد.

 

وی در ادامه ابراز داشت: کسانی که طرح انتخابات آزاد را مطرح می‌کنند، طرفدارانشان در گذشته رای نیاوردند و در حال تلاش هستند که انتخابات قبل را زیر سوال ببرند اما باید بدانیم که صیانت از انتخابات یک قطعه از پازل اتفاقات سال 88 است این در حالی است که امریکا و اسرائیل به دنبال وقوع مجدد فتنه هستند که البته در داخل ایران نیز طرفدارانشان در این راستا به آنان کمک می‌کنند.


برخی برای مسائل شخصی خود به دنبال فتنه گری هستند


مسئول سیاسی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی با انتقاد از رسانه‌ها در انتخابات گذشته گفت: افراد را زود وارد انتخابات کردیم اما نتوانستیم آنان را خوب هدایت کنیم اگر رسانه‌ها با صداقت مسائل را مطرح کنند جلوی بسیاری از فتنه‌ها گرفته خواهد شد باید بدانیم که مسائلی از این دست که افرادی به خاطر منافع شخصی خود به دنبال فتنه گری باشند در آینده نیز وجود خواهد داشت اما باید با تلاش خود مردم را آگاه کنیم، زیرا در صورت آگاهی مردم آنان خود به صحنه آمده و از ارزش‌ها دفاع خواهند کرد، باید توجه داشته باشیم که نباید روز عاشورای دیگری رخ بدهد.

 

افراد باید به دور از القائات و جوسازی آزادانه انتخاب کنند

 

شاکری از اعضای بسیج علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی در تعریف از انتخابات آزاد گفت: اگر کسی بخواهد آزادانه انتخاب کند نباید افکارش منحرف شود، خودش باید مسائل را به‌دور از القائات رسانه‌ها و جوزدگی بررسی نموده و تصمیم نهایی را بگیرد؛ زیرا باید بدانیم بیشتر مسائلی که ایجاد می‌شود به خاطر جوسازی های موجود است.


وی در ادامه با اشاره به نقش دانشجویان برای مقابله با فتنه‌های جدید ابراز داشت: مهم‌ترین مسئولیت دانشجویان این است که آگاه بوده و اطلاعات خود را از منابع معتبر و موثق به دست بیاورند و راجع‌به همه موضوعات تحقیقات لازم را انجام بدهند همچنین باید چشم آنان به بزرگان جامعه؛ رهبر معظم انقلاب و مراجع باشد تا با انتخابی آگاهانه همراه باشد.

 

برخی از افراد با آگاهی دست به اقدامات ضد انقلاب می زنند

 

کوثری، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به تلاش دشمنان برای احیای فتنه 88 گفت: طرح شکست‌خورده‌ای که در مهرماه آغاز شد و طی آن فتنه گران و جریان‌ خارجی نظام در طرحی به نام وحدت ملی در صدد احیا فتنه 88 بودند، همچنین فتنه‌گران 88 اتاق فکری برای نظارت بر انتخابات آن سال تشکیل داده و اهداف مردم پسند را مطرح می‌کردند که از جمله آن کمیته صیانت از آرا بود نیز از جمله تلاش دشمنان در این راستا می باشد.

 

وی ادامه داد: در این راستا برخی از کاندیداها از جریان فتنه حمایت و خواستار نظارت خارجی بر انتخابات شدند اما دانشجویان باید از کسانی که خط قرمز انقلاب را رد کرده و از کشتی انقلاب دور افتاده‌اند، پرهیز کنند.

 

کوثری با بیان اینکه دو شاخص اصلی تبری‌جستن از فتنه‌گران و انحراف آنان و همچنین اعلام برائت از آنان است، خاطرنشان کرد: وقتی فتنه‌ای به پا خواست حق و ناحق آمیخته می شود و فقط کسانی که بصیرت دارند می‌توانند حقیقت را درک کنند، این مسئله شامل دو حالت است کسانی که یا از روی بی‌بصیرتی به اقداماتی از این دست می‌پردازند  ویا از روی بصیرت دست به فعالیت می زنند  اما دسته دوم افرادی هستند که جریان داخلی فتنه از آنان حمایت می‌کند و با آنان همراه است.


مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه افزود: البته برخی از افرادی که جریان فتنه از آنان حمایت می کنند در جامعه جایگاهی دارند پس مخالفت های آنان از روی بی‌بصیرتی نیست ولی اما اگر از روی عناد باشد باید آن را ادامه طرح قبلی فتنه دانست، این افراد به‌عنوان شاخص در این فتنه شناخته شده و برای مردم معرفی می شوند که باید از حضور آنان در انتخابات جلوگیری شود.

 

به گزارش «خبرنگار سیاسی»، آیا امروز از تکرار معنادار کلیدواژه انتخابات آزاد از سوی چهره‌های خاص داخلی و دشمنان نشان‌دار خارج‌نشین نمی‌توان به این نتیجه منطقی رسید که رمز آشوب فتنه آتی که پیش‌تر دلسوزان نظام نسبت به وقوع آن در آستانه یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری هشدار داده بودند از کلیدواژه‌های صیانت از آرا و تقلب درانتخابات سال 88 به کلیدواژه انتخابات آزاد بر این انتخابات92 تغییر کرده است؟


 
 
 

کهیکی از مراجع تقلید قم گفت: امروز خطراتی چون گسترش کلیساهای خانگی و فعالیت وهابیون در جامعه وجود دارد و حوزه‌های علمیه باید در این زمینه هوشیار باشند.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت‌الله جعفر سبحانی در دیدار با استاندار، امام جمعه و برخی از مسئولان استان آذربایجان با اشاره به نکات ارزشمندی که در قرآن مجید وجود دارد ابراز کرد: رهنمودهای این کتاب آسمانی باید سرلوحه زندگی مسلمانان قرار گیرد و تمام امور بر مبنای این دستورات سامان‌دهی شوند.

وی افزود: در دهه‌های گذشته یعنی از سال 1340 تا 1357 فشار زیادی از سوی رژیم حاکم بر متدینان و اهل ایمان وارد می‌شد زیرا شاه با دین مخالف بود و همواره سعی در سرکوب مذهب داشت.

 

انقلاب متدینان را بر سر کار آورد

این مرجع تقلید انقلاب اسلامی ایران را موجب روی کار آمدن مؤمنان و متدینان دانست و خاطرنشان کرد: پس از این حادثه شکوهمند اهل ایمان کارها را در دست گرفتند و سبب پیشرفت امور شدند.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی در مسائل اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی باید بر مبنای شرع مقدس اسلام صورت گیرد و متدینان هم ثابت کرده‌اند که بیشترین خدمت را به نظام اسلامی داشته‌اند و شاهد این سخن پیشرفت چشمگیر ایران نسبت به دوره‌های گذشته و سال‌های قبل است.

دشمنان جنگ نرم علیه عقاید شیعه به راه انداخته اند

آیت‌الله سبحانی در ادامه جنگ نرم دشمنان علیه عقاید اسلامی و شیعی را مورد توجه قرار داد و افزود: این امر که منشأ آن نیز کشورهای سلطه‌گر و استعمارگر هستند از بزرگ‌ترین خطراتی است که هم اکنون ما را تهدید می‌کند.

استاد خارج فقه حوزه علمیه قم عنوان داشت: یکی دیگر از خطرات موجود در جامعه امروز گسترش کلیساهای خانگی است که جوانان منحرف و دور از دین را جذب کرده و سعی در القای عقاید خود به آن‌ها دارند.

خطر وهابیون برای شیعه و سنی

وی فعالیت وهابیون را سومین خطر موجود در کشور دانست و اظهار کرد: عربستان سعودی و قطر از کشورهایی هستند که از وهابیون حمایت می‌کنند و این گروه نیز بر خلاف کلیساها به دنبال اهل ایمان رفته و سعی در ایجاد انحراف عقیدتی در میان این قشر از جامعه را دارند.

آیت‌الله سبحانی با تاکید بر هوشیاری حوزه‌های علمیه و روحانیت شیعه در مقابل این تهدیدات گفت: وهابیون نه تنها خطری برای تشیع به شمار می‌روند بلکه اهل سنت نیز از خطر آن‌ها مصون نخواهند بود زیرا عقایدشان با وهابیت اختلاف زیادی دارد.


 

 



:: بازدید از این مطلب : 171
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arman

عقب نشینی گوگل در برابر اعتراض ها/ خلیج فارس به نقشه گوگل بازگشت

 

خلیج سرویس نقشه شرکت گوگل به دنبال اعتراض های مردمی نام خلیج فارس را به نقشه خود بازگرداند، اما با بزرگنمایی این نقشه مشخص می شود که شیطنت گوگل تاحدی بوده که نام ساختگی خلیج عربی در زیر نام خلیج فارس به چشم می خورد.
هامون به نقل از سیرنیوز، گوگل پیش از این از دو نام خلیج فارس و خلیج عربی در نقشه خود استفاده می کرد اما در ماه می 2012 ، این شرکت هر دو نام را با ادعای بی طرفی برداشت. ایرانیان در پی این اقدام اعتراضهای خود را به طرق مختلف ابراز کردند که در آن میان می توان به ستادهای اینترنتی در این رابطه اشاره کرد. اخیرا سرویس نقشه گوگل هر دو نام را به نقشه خود بازگردانده است. در شرایطی که نقشه بزرگ نشده باشد، تنها نام خلیج فارس به چشم می خورد اما وقتی که مقیاس آن توسطه کاربر افزایش می یابد، نام ساختگی خلیج عربی نیز در زیر نام خلیج فارس در داخل پرانتز به چشم می خورد. جدیدترین تصویر نقشه گوگل محمد خزاعی - نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه ای به "لری پیج" مدیر اجرایی شرکت گوگل در زمان حذف نام خلیج فارس با ابراز ناخرسندی ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران از این اقدام گوگل، خواستار تصحیح این اشتباه شد و تاکید کرد که سیاست جدید گوگل نتیجه ای جز تضعیف اعتبار و رویکرد حرفه ای این شرکت ندارد و این امر ناخرسندی یک ملت بزرگ و کسانی را که نگران سوءاستفاده های سیاسی از واقعیتهای تاریخی و جغرافیائی هستند در پی خواهد داشت. در پی حذف نام تاریخی خلیج فارس از سرویس نقشه موتور جستجوی گوگل معاون وزیر ارتباطات علی حکیم جوادی نیزبا اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تصحیح این اشتباه تاکید کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همسو و هماهنگ با وزارت امور خارجه این موضوع را پیگیری خواهد کرد. وی با تأکید بر این که در چنین شرایطی کاربر ایرانی می تواند بهترین عکس العمل را رقم زده و نسبت به این رفتار گوگل واکنش نشان دهند اظهار داشت: کاربران می توانند با مشاهده چنین رفتارهایی که نسبت به کشورشان شود، موضع گیریهای مشخصی داشته و حتی تشخیص دهند که از گوگل استفاده نکنند؛ گوگل به طور مرتب تمامی کاربرانش را رصد می کند و زمانی که متوجه شود کاربرانش در ایران، استفاده از این موتور جستجو را تحریم کرده اند به طور قطع متوجه می شود که نباید در مقابل یک کشور و یک ملت چنین رفتارهایی داشته باشد. ‌هم اکنون نیز سرویس google earth متعلق به شرکت گوگل، همچون روند گذشته خود از عنوان ساختگی خلیج عربی در کنار خلیج فارس استفاده کرده است. ماجرای حذف شدن نام خلیج فارس و قرار گرفتن عنوان ساختگی خلیج عربی نخستین بار نیست که تبدیل به یک مسئله ملی برای ایرانیها می شود. در سال 2004 میلادی، مجله نشنال جغرافی نیز نام خلیج فارس را در نقشه های خود به خلیج عربی تغییر داد، این اقدام خشم تمامی ایرانیان را در نقاط مختلف دنیا به دنبال داشت و بازتاب آن در بسیاری از محافل سیاسی و مطبوعاتی منعکس شد.

 

سيري در سيره امام محمد باقر عليه السلام

 
 
امام
امام(ع)در تشريح مباني اسلام فرموده است:اسلام برپنج چيز استوار است،برنماز و زکات حج وروزه و ولايت(رهبري اسلامي)

رندان تشنه لب را آبي نمي‌دهد كس

گويي ولي شناسان رفتند از اين ولايت
در اين شب سياهم گم گشت راه مقصود
از گوشه‌اي برون آي اي كوكب هدايت(۱)

هامون به نقل از ندای انقلاب:
امام محمد باقر ـ عليه‌السلام ـ پنجمين اختر فروزان آسمان امامت و هفتمين گوهر عرش عصمت است. او شكافنده و تبيين كننده علوم اسلامي است.
امامي كه سراسر زندگي‌اش نور بود و همه لحظات عمر با بركتش، در راه ارشاد و هدايت انسان‌ها صرف شد.

امامي كه از زمينه سازي‌هاي پدرش امام سجادعليه‌السلام در راستاي معرفي مكتب تشيع، و مبارزه با طاغوت‌ها، بهره‌برداري بسيار كرد، و با تربيت شاگردان برجسته، و تبيين فقه ناب اسلام و اهل‌بيت ـ عليه‌السلام ـ بزرگ‌ترين قدم را براي شناسايي تشيع و مكتب اهل بيت ـ عليه‌السلام ـ برداشت.

او در سن چهار سالگي در كربلا و ماجراي عاشوراي حسيني حضور داشت، و در سفر كوفه و شام، همراه پدر، همه ماجراها را مي ديد، و براساس فرهنگ عاشورا تربيت شد.

او تجسمي از ارزش‌هاي والاي انساني و كمالات اخلاقي بود و همه لحظه‌هاي زندگي درخشانش، درس‌هاي بزرگ انساني را الهام مي‌بخشيد.
بي شك، آشنايي با سيره علمي، تربيتي، سياسي و اخلاقي آن امام همام راهنماي خوبي براي ما در مسير پر پيچ و خم زندگي است.(۲)

سيره علمي امام باقر (ع)

زندگي امام باقرعليه‌السلام مصادف با دوران پر تلاطم زوال بني اميه بوده است، اما به دليل شرايط خاص آن زمان ايشان از نظر سياسي در انزوا بودند و اعتراض هاي او، با اين كه در اين راه تا سر حد شهادت حركت كرد، به صورت يك نهضت سياسي همه جانبه براي سرنگوني رژيم بني اميه نيانجاميد.

‌او دريافته بود فرهنگ تشيع در انزوا قرار دارد؛ از اين رو لازم بود به يك انقلاب وسيع فرهنگي دست بزند و با تشكيل حوزه علميه و تربيت شاگردان برجسته، فقه آل محمد ـ صلي‌الله‌عليه‌وآله ـ و خط فكري تشيع را آشكار کند.

‌بر همين اساس امام باقرعليه‌السلام زمينه‌سازي بسيار عميق و خوبي در اين راستا نمود و پس از ايشان، فرزند برومندش امام صادق ـ‌ عليه‌السلام ـ با تشكيل حوزه علميه با چهار هزار نفر شاگرد، آن را به ثمر رسانيد و يك دانشگاه عظيم اسلامي در تاريخ اسلام آشكار و ماندگار شد.(۳)

‌بنابراين، مي‌توان گفت؛ امام باقر ـ عليه‌السلام ـ مؤسس و بنيانگذار حوزه علميه شيعه و نهضت فرهنگي انقلاب فرهنگي تشيع بود.(۴)

حكومت و سياست در سيره امام باقر(ع)

با وجود تمام سخت گيري هاي بني اميه، امام باقرعليه‌السلام به تبيين معارف اهل بيت عليه‌السلام مي پرداخت و از تبيين جايگاه امامت و ولايت در اسلام كه به معناي زعامت و تصدي امر است، دست بر نمي داشت.

‌زراره، يكي از اصحاب امام باقرعليه‌السلام حديثي را از ايشان روايت مي‌كند كه امام عليه‌السلام در تشريح مباني اسلام فرموده است:
« بني الاسلام علي خمسة اشياء، علي الصلوة و الزکاة و الحج و الصوم و الولايه.
اسلام بر پنج چيز استوار است، برنماز و زکات حج و روزه و ولايت (رهبري اسلامي) »
زراره مي‌گويد: عرض كردم كدام يك از اين مباني برتر است؟
حضرت فرمود: الوِلايَةُ اَفْضَل؛ لِاَنَّها مِفْتاحُهُنَّ. وَالواليُ هُوَ الدَّليلُ عَلَيهِنَّ ؛ ولايت و رهبري برتر است. زيرا كليد و راهگشاي مباني ديگر است و اين رهبر؛ راهنماي مباني ديگر است. (۵)

‌با اين وجود امام باقرعليه‌السلام به تبعيت از جد بزرگوارش امام علي ـ عليه‌السلام ـ هر جا كه احساس مي‌كرد، كيان كشور اسلامي و آبروي اسلام در خطر است، خلفا را از راهنمايي و ارشاد‌هاي خود محروم نمي‌کرد.(۶)
سيره عملى امام باقر(ع)

زندگي امامان معصوم عليه‌السلام، همواره الگوي شيعيان در زندگي است. و در حقيقت آن گونه كه از قول معصوم ـ ‌عليه‌السلام ـ‌ بر مي‌آيد عمل به گفتار و تبعيت از كردار ايشان، به نوعي بيانگر ميزان دوستي و نشانگر محبت به ايشان باشد.(۷)

‌در زير به دو نمونه از سيره عملي امام باقر ـ عليه‌السلام ـ اشاره مي‌شود:

۱ـ حلم امام
‌‌مردى مسيحى از روى كينه‏اى كه با امام عليه‌السلام داشت كلمه باقر را به بقر تغيير داد و به آن حضرت گفت: انت بقر. امام عليه‌السلام بدون آن‌كه از خود ناراحتى نشان داده و اظهار عصبانيت كند با كمال سادگى فرمود: نه من بقر نيستم، من باقرم.
مسيحى گفت: تو پسر زنى هستى كه آشپز بود امام فرمود: «شغلش اين بود، عارو ننگى محسوب نمى ‏شود.
مسيحى گفت: مادرت سياه وبى شرم وبد زبان بود. امام فرمود: اگر اين نسبت‌ها را كه به مادرم مى ‏دهى راست است خدا او را بيامرزد و از گناهانش بگذرد و اگر دروغ است از گناه تو بگذرد كه دروغ و افترا بستى.
مشاهده اين همه حلم از مردى كه قادر بود همه گونه موجبات آزار يك مرد خارج از دين اسلام را فراهم آورد كافى بود كه انقلابى در روحيه مرد مسيحى ايجاد نمايد و او را به سوى اسام بكشاند. اما ب مرد مسيحى بعد مسلمان شد.
۲ ـ زحمت در طلب رزق
‌در گرماى شديد تابستان محمدبن منكدر كه خود را از زهاد و عباد و تارك دنيا مى ‏دانست امام را در حال خستگى شديد در انجام كارى مى ‏بيند گمان مى ‏كند امام خود را براى طلب دنيا اين گونه به زحمت انداخته، لذا به نصيحت مى‏پردازد و مى ‏گويد آيا سزاوار است مرد شريفى مثل شما در اين گرماى طاقت فرسا در طلب دنيا بيرون بيايد، اگر خداى نخواسته در اين حال مرگ شما را فرا رسد چه وضعى براى شما پديد خواهد آمد؟
شايسته نيست شما به دنبال دنيا برويد و خود را به رنج و زحمت بيندازيد.
امام عليه‌السلام فرمودند: اگر مرگ من در همين حال برسد و من بميرم، در حال عبادت و انجام وظيفه از دنيا رفته‏ ام، زيرا اين كار، عين طاعت و بندگى خدا است.
تو خيال كرده ‏اى كه عبادت منحصر به ذكر و نماز و دعاست من زندگى و خرج دارم اگر كار نكنم بايد دست حاجت به سوى تو و امثال تو دراز كنم.
من در طلب رزق مى ‏روم تا احتياج خود را از ديگران سلب كنم. وقتى بايد از رسيدن مرگ هراسان باشم كه در حال معصيت و خلافكارى و تخلف از فرمان الهى باشم نه در چنين حالى كه در حال اطاعت امر حق هستم و او مرا موظف كرده بار دوش ديگران نباشم و رزق خود را خودم تحصيل كنم.
زاهد گفت عجب اشتباهى كرده بودم. اكنون متوجه شدم كه من روش غلطى را مى ‏پيموده ‏ام و احتياج كاملى به نصيحت داشته ‏ام.(۸)

سيره اخلاقي امام باقر(ع)
‌روايات بسياري از ائمه اطهار و رسول اکرم تصريح مي کنند که اخلاق نيکو بخش عمده ايي از دينداري است. و حتي نبي مکرم اسلام(ص)، در حديثي يادآوري کرده اند که ايشان براي تکميل مکارم اخلاقي مبعوث شده اند.(۹)

‌اخلاق نيکو در کنار ايمان به خداوند و روز حساب ، اقامه نماز، پرداخت زکات و انفاق مال در راه خدا و شکيبايي در مصايب از صفات برجسته نيکوکاران، راستگويان و پرهيزگاران است.(۱۰)

‌جامعه اسلامي آنگاه بر راه درست گام برميدارد و آن زمان شايسته اين صفت( اسلامي) خواهد بود که بيش از هميشه بر طريق اخلاق انساني گام بردارد؛ چون موازين اخلاقي براي فرد همچون قوانين براي جامعه است. جامعه بي‌قانون با انسان بي‌اخلاق برابر است. هر دو برآشفته‌، غيرقابل اعتماد و راکد‌اند و هر دو رو به سوي قهقرا خواهند رفت.

‌بهتر آن است با توجه به روزهايي چنين خوش که شادي را از ميلاد امام محمد باقر به عاريت گرفته است، به اين اصل اساسي در سخنان عالم خاندان علم و امامت امام محمد باقرعليه‌السلام بپردازيم.
نيکوگفتاري با ديگران

‌بهترين چيزي را که دوست داريد درباره شما بگويند ، درباره مردم بگوييد. (۱۱)
امام محمد باقر ـ عليه‌السلام ـ پنج نکته را سفارش فرموده اند:
اگر مورد ستم واقع شدي ستم مکن.
اگر به تو خيانت کردند خيانت مکن.
اگر تکذيبت کردند خشمگين مشو.
اگر مدحت کنند شاد مشو.
اگر نکوهشت کنند بي تابي مکن. (۱۲)

اين نکات را نه تنها شکيبايي که استقامت بزرگ مي توان ناميد. مردمي که در مناسبات متقابل با يکديگر اين موارد را رعايت کند: حقوق ديگران را مانند حقوق خود محترم داشته بر آن دل بسوزانند، فروتني را پيشه خويش ساخته از غرور و جدال بپرهيزند و درکنار اين سه شکيبايي به خرج دهند مطمئناً درِ دنيايي زيبا و جامعه اي سالم را به روي خويش خواهند گشود و پس از آن ما ناظر مشاجره و برخوردهاي رانندگان درخيابان ها، مردم در صف ارزاق و ديگر صحنه هاي دل آزار نخواهيم بود.
‌اميد است با بهره گيري از سيره اين امام همام در همه مراحل زندگي، يك زندگي سالم، همراه با روشن بيني و بصيرت بنا كنيم. و با زمينه سازي و انتظار ظهور حجت راه را براي تشكيل حكومت عدل الهي هموار سازيم.

پي نوشت‌ها
۱- لسان الغيب، خواجه شمس الدين محمد، حافظ شيرازي.
۲- ر.ك: امام باقرعليه‌السلام بنيانگذار نهضت فكري ـ فرهنگي تشيع، حجت‌الاسلام علي اصغر صرفه‌جو، مقاله، تبيان.
۳- رجال كشي، ص ۱۲۵.
۴- همان، ص ۱۲۵.
۵- فروع کافي، ج ۴ ص ۶۲، ح ۱.
۶- بررسي بنيان‌هاي اخلاقي و سياسي درسيره امام محمدباقر(ع)، ح.طاهري، مقالات، تبيان.
۷- امير مؤمنان(ع): من احبنا فليعمل بعملنا و ليتجنب الورع،هر که مارا دوست مي‌دارد بايد چون رفتار ما عمل کند و جامه پارسايي در بر گيرد. غررالحکم :حديث۸۴۸۳.
۸- ر.ك : سيره‌‏ى علمى امام محمد باقرعليه‌السلام، مقاله، پايگاه ويژه امام باقرعليه‌السلام، http://emambagher.heyatblog.net/.
۹- رُوِيَ عَنِ النَّبِيِّ(ص) بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَكَارِمَ الْأَخْلَاقِ‏، بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار، ج‏۶۷، ص: ۳۷۳.
۱۰- اشاره به آيه ۱۷۷ سوره بقره.
۱۱- بحارالانوار ، دار احياء الترا العربي ، ج ۶۵، ص ۱۵۲.
۱۲- بحارالانوار ، دار احياء الترا العربي ، ج ۷۵، ص ۱۶۷.

 

هدف از خبرسازی درباره توافق پنهانی ایران و آمریکا چیست؟

 
 
برخی خبرها نشان دهنده آن است که امریکایی ها پیشنهاد هسته ای خود را بازنگری کرده و در حال آماده شدن برای ارائه پیشنهاد مذاکراتی جدید به ایران هستند. روزنامه نیویورک تایمز که اکنون خبر از توافق محرمانه ایران و امریکا درباره مذاکره مستقیم داده، چندی پیش خبر تدوین یک پیشنهاد جدید خطاب به ایران را تایید کرده بود.
هامون به نقل از فردا:
خبرسازی اخیر روزنامه نیویورک تایمز درباره توافق محرمانه ایران و امریکا مبنی بر انجام مذاکره مستقیم در قطر،مقوله ای است ایرانکه باید فراتر از یک خبر سازی صرف به تن نگریست. نیویوریک تایمز به طور مشخص بخش مهمی از افکار و ایده آل های هیئت حاکمه ایالات متحده را نمایندگی می کند و در واقع ارائه پیوست رسانه ای سیاست های راهبردی و امنیتی آمریکا را بر عهده دارد. از این حیث خبر سازی در خصوص توافق ایران و آمریکا می تواند بخش رسانه ای یک راهبرد کلان سیاسی باشد. در این راهبرد آمریکا هم به «تست» واکنش های داخلی و خارجی و پروژه ای را کلید می زند که طی آن منافع سیاسی ای فراتر از مجادله هسته ای را به کف اورد . پایگاه مطالعاتی «ایران هسته ای» در این خصوص با ارائه تحلیلی راهبردی فرضیه های سه گانه این خبر سازی را واکاوی کرده است.


1- نخستین فرضیه این است که مخاطب مقاله نیویورک تایمز اساسا مقام های دولتی یا رسمی در ایران نیستند بلکه هدف مردم ایران است. این فرضیه ارزیابی می کند که امریکایی ها می خواهند این پیام را به مردم ایران برسانند که نظام به سبب سنگین شدن فشارها وارد نوعی تعامل مخفی و اعلام نشده با امریکا شده است. هدف از این پروژه عملیات روانی هم این است که طرفداران خط سازش در ایران –که اخیرا به توافقاتی با امریکا دست یافته اند- جرئت بیشتری در بیان مواضع خود پیدا کنند.

2- فرضیه دوم این است که امریکایی ها می خواهند واکنش ایران به پیشنهاد مذاکره مستقیم پس از انتخابات 16 مهر (6 اکتبر) را تست کنند. برخی خبرها نشان دهنده ان است که امریکایی ها پیشنهاد هسته ای خود را بازنگری کرده و در حال آماده شدن برای ارائه پیشنهاد مذاکراتی جدید به ایران هستند. روزنامه نیویورک تایمز که اکنون خبر از توافق محرمانه ایران و امریکا درباره مذاکره مستقیم داده، چندی پیش خبر تدوین یک پیشنهاد جدید خطاب به ایران را تایید کرده بود. به نظرمی رسد برای امریکایی ها بسیار مهم است که بدانند اگر یک پیشنهاد مذاکره مستقیم به ایران ارائه کنند ایران چگونه با آن برخورد خواهد کرد و خبرسازی نیویورک تایمز هم با همین هدف انجام شده است. ایران تا کنون و در تمام ادوار مذاکرات با 1+5، پیشنهادهای پی در پی امریکا برای مذاکره مستقیم را رد کرده است. استدلال ایران همواره این بوده است که باید در موضع امریکا درون گروه 1+5، تغییری ببیند تا آن وقت موضوع مذاکره دو جانبه قابل بررسی باشد.

3- فرضیه سوم این است که امریکایی ها درصدد ایجاد اختلاف درون ایران هستند. مقاله نیویورک تایمز طوری نوشته شده که گویی کسانی بدون جلب موافقت نهایی رهبر معظم انقلاب با امریکا درباره مذاکرات مستقیم توافق کرده اند. برخی کارشناسان می گویند این شیوه نگارش، نشان دهنده آن است که امریکایی ها می خواهند بگویند کسانی در ایران به طور خودسرانه بحث مذاکره با امریکا را بدون جلب نظر سران عالی نظام پیگیری می کنند.


 

مردی که دوست دارد کشور را بحرانی نشان دهد

 

که
به راستي چه ارتباطی بین "وحدت" و "بحران" وجود دارد؟ آیا اساسا کسی چون هاشمی در این مقطع زمانی، یعنی زمانی که شواهد امر در جامعه گویای آن است که وی با کمترین اقبال عمومی مواجه است (شاهد می خواهید به حضور چند دقیقه ای او در مجامع عمومی نگاه کنید که چگونه با واکنش مردمی مواجه شده) می تواند اقدامی در خور و مناسب منافع ملی انجام دهد...

هامون به نقل از بولتن نیوز:

"مرد بحران"! این اصطلاحی است که حتما در این روزها بسیار شنیده و دیده اید. مرد بحران کلید واژه ای است که خانواده و طرفداران هاشمی (البته شاید به دستور خودش) بر او نهاده اند.

به گزارش بولتن، حلقه پیرامون هاشمی که گویا یکی از کارهای دائم و همیشگی شان، فعالیت های عجیب و غریب در زمان انتخابات است، با نزدیک شدن دوباره به انتخابات ریاست جمهوری، به فعالیت های بیشتری مبادرت ورزیده اند.

اصطلاح "دولت وحدت ملی"، اصصلاحی بود که از دوره قبل انتخابات ریاست جمهوری وارد ادبیات سیاسی کشور شد و البته بلافاصله، کارشناسان و صاحبنظران، چنین موضوعی را مورد انتقاد قرار داده و اساسا گزاره های آن را رد کردند.

 

حالا چهار سال بعد، یعنی در ایام نزدیک به انتخابات ریاست جمهوری "یازدهم"، پرده دیگری از این تئاتر به نمایش درآمد: تنها کسی که می تواند کشور را از وضع کنونی نجات داده و "دولت وحدت ملی" را به سرانجام رساند کسی نیست جز "مرد بحران"ها، هاشمی رفسنجانی!

به راستي چه ارتباطی بین "وحدت" و "بحران" وجود دارد؟ آیا اساسا کسی چون هاشمی در این مقطع زمانی، یعنی زمانی که شواهد امر در جامعه گویای آن است که وی با کمترین اقبال عمومی مواجه است (شاهد می خواهید به حضور چند دقیقه ای او در مجامع عمومی نگاه کنید که چگونه با واکنش مردمی مواجه شده) می تواند اقدامی در خور و مناسب منافع ملی انجام دهد؟

از سویی دیگر، پیش شرط پذیرش اصطلاحاتی چون "دولت وحدت ملی" و "مرد بحران" آن است که بپذیریم در کشور با "عدم وحدت" و "عدم امنیت" مواجه ایم. آیا به راستی این گزاره ها درست است؟ آیا کشور با مشکلی به نام "عدم وحدت" روبروست؟

بلی، اگر منظور از عدم وحدت، عدم وحدت سیاسیون باشد، این امر درست است. و البته سوال ديگری که در همین زمینه به ذهن می رسد این است که منظور از عدم وحدت در سیاسیون به چه معناست؟ آیا منظور آن است که همه سیاسیون زیر پرچم "یک فرد" گرد هم آیند؟ اگر منظور این است که نه شدنی است و نه اساسا چنین موضوعی عقلانی است. سیاسیون باید در تصمیم گیری های کلان خود دارای "وحدت در اصول" باشند اما اینکه بخواهیم همه از يك نظریه و سلیقه سیاسی پیروی کنند، امکان پذیر نیست. نفس وجود سلائق مختلف سیاسی تا آنجا که وحدت در اصول داشته باشند برای کشور مفید فایده است. پس وحدت سیاسون به این معنا، عقلا قیبح است.

اما اگر منظور از "وحدت ملی"، وحدت در سطح جامعه و مردم است، که همین الان هم وجود دارد. شرکت 85 درصدی مردم در انتخابات ریاست جمهوری پیشین، شرکت نزدیک به 65 درصدی مردم در انتخابات مجلس، راهپیمایی های میلیونی مردم در مناسباتی چون روز قدس و 22 بهمن و حماسه 40 میلیونی مردم در 9 دی همه و همه جلوه هایی از وحدت ملی است.

مساله "بحران" هم به همین نحو. اینکه کشور با یک سری مشکلات روبروست که در آن شکی نیست. و اصلا کدام نظام سیاسی و کشوری است که با مشکل مواجه نباشد. اما اینکه این "مشکل" را "بحران" بنامیم، یقینا امری برساخته است. "بحران" در ادبیات سیاسی تعریف خاص خود را دارد که حداقل با وضع موجود، سنخیتی ندارد. مگر اینکه مراد از "مرد بحران" را "ایجاد بحران" بدانیم. که در آن صورت حتی می توان برای آن شواهد و مستنداتی را هم آورد:

هم اوست که با بیان دیدگاهها اخیر خود در برگزاری انتخابات قانونی و آزاد درصدد جا انداختن این موضوع به جای کلید واژه تقلب با توجه به تمام شدن تاریخ مصرف آن دارد. و هم اوست که در دیدارهای خود با نظریه "فرایند تلاش آمریکا برای تبدیل نارضایتی های اقتصادی به نا امنی" همراه شده و ملاقات کنندگان را به وضعیتی سوق می دهد که مسئولین در مقابل فشارهای تحریم های غرب منفعل هستند و انگیزه لازم را ندارند.

در آخر یادآور می شود خوب است خانواده وی به جای معرفی او به عنوان مرد بحران، پدر خود را به عنوان مربی خوب برای فرزندان خانواده، تشویق کنند تا کمتر شاهد حضور آن‌ها در کنار زندان و جاهایی از این قبیل باشیم.

خوب است که به ایشان یادآوری شود که "بالاترین میزان تورم" در تاریخ کشور مربوط به زمان ریاست جمهوری اوست. مناسب است یادآوری شود که در زمان ریاست جمهوری ایشان، نرخ ارز صد برابر شد! ( یعنی از 7 تومان به 700 تومان رسید) یعنی ارزش پول ملی یکصد برابر کاهش یافت! و اگر نبود هشدارها و دستورات مقام معظم رهبری، به یک هزار تومان هم می رسید.

بسیار بجاست به این ایشان یادآوری شود که در زمان ریاست جمهوری ایشان، مشکلات اقتصادی به جایی رسید که در شهرهای محروم کشور و نیز در مناطق محروم اطراف تهران، اعتراضات محرومین به اوج خود رسید و بدستور این آقا که الان پرستیژ حقوق بشری می گیرد، "یگان ویژه ضد شورش" با کمک دوستان آلمانی!! تشکیل شد و محرومان را مورد تفقد قرار دادند؟ و همزمان خانواده و کارگزاران وی تجمل گرایی را پیشه نمودند تا جایی که با عتاب و خطاب رهبر عزیز مواجه شدند. خوب است به ایشان یادآوری شود...

اصلا در یک کلام به جناب هاشمی باید یادآوری شود بحرانهایی که کشور در زمان ریاست ایشان با آن روبرو شده در تاریخ این کشور بی نظیر است. و از این بالاتر، بسیاری از بحران های کشور زائیده و پروریده تفکرات و اقدامات هاشمی است. و براستی که چه نام با مسمّایی طرفدارانش بر او نهاده اند: مرد بحران!

 



:: بازدید از این مطلب : 330
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 آبان 1391 | نظرات ()